Hjemmeside til firma

Hjemmeside til firma

Når man starter en virksomhed er det utroligt vigtigt, at have et sted, hvor at folk kan finde information om dig. Dette kan utroligt laves med en hjemmeside, som bare skal indeholde de mest basale informationer. De basale informationer vi vil anbefale at have på siden er firmanavn, jeres ekspert område, samt jeres kontakt informationer. Udover det så kan folk rigtig god lide at se billeder af dem, som de handler med, så det kan også anbefales.

Hjemmeside til firma

Det er ikke nogen form for raketvidenskab at lave siden egen hjemmeside. Du behøves altså derfor ikke at betale i dyre domme for det, hvis dit budget ikke er til det. Den bedste løsning er selvfølgelig, at få et dedikerede webudviklingsfirma til det, men mindre kan også gøre det. Ved at bygge en hjemmeside i det populære system, WordPress, har du muligheden for at komme i gang på en eftermiddag!

Det eneste det kræver er at du køber et webhotel og domæne, hos f.eks. Unoeuro ­ installere WordPress, og tilføjer det indhold du vil have på siden. Det er ikke noget som kræver noget specielt, men blot tålmodighed og lysten til at lære.

Der findes flere tusinde guides online til, hvordan man laver en simple hjemmeside med WordPress, så det vil jeg ikke komme ind på her. Jeg vil blot give dig nogle simple råd til, at gøre det attraktiv for brugeren!

  1. Hav en blog på siden, hvor du løbende ligger spændende indlæg op på ­ Det kan være en om stor og spændende opgave i har udført, hvor du skriver om, hvordan man udføre sådanne store opgaver, eller nogle guides til, hvordan folk laver ting selv.
  2. Gør det muligt at kontakte folk direkte igennem din side ­ Det er intet mere irriterende at komme ind på en kontaktside, hvor man skal til at kopiere email, og sætte den ind i sit email program i stedet for, at man bare kan skrive direkte igennem en form på siden.
  3. Sælger du et fysisk produkt, så overvej om det er værd at lave en webshop til det.

Et alternativ – få hjælp udefra

Hvis du ikke just er ferm til det med internet, så kan det bestemt godt vise sig at være en rigtig god idé at sørger for at få fat på et firma, der vil kunne give en hjælpende hånd med at lave din hjemmeside for dig. Der er flere forskellige firmaer, der står klar til at hjælpe dig – og hvis du vælger det rette firma til at løse opgaven for dig, kan det bestemt godt lade sig gøre at få hjælp til at få lavet en hjemmeside indenfor et prisleje, der ligger på et ganske fair og rimeligt niveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *