Hvordan kan jeg tjene penge på internettet

Nogle bruger eks. Lauritz.com som Deres markedsplads til at tjene Penge. Siden har eksisteret siden at der nærmest begyndte at være salg online på nettet online og Lauritz.com startede Deres hjemmeside i 1885. Men som på enhver anden platform, så kan succes være umuligt hvis man ikke ved hvad man laver. Sælger du ting på Lauritz, så kan det være en kunstform at få succes. Det er ikke altid let at få folk til at være interesserede i dine aktioner, særligt hvis der er meget konkurrence og lav efterspørgsel.

Få ideer og metoder til at tjene penge hjemmefra, med vores artikler og guides, der alle omhandler emnet ”Guides eller Erhverv”. Søg efter videoer og  læs artikler, som viser hvordan vi selv tjener penge online eks som denne, og lær hvordan du selv kommer i gang.

Fiverr er en af de største platforme med opgaver på nettet, og du kan sælge en hel masse forskellige services og produkter igennem denne platform. Undersøg og find ud af hvad du kan tilbyde. Men husk at ligesom med alle andre opgaver hvor du kan tjene penge, så kræver det tid at få succes her. Og med ’’seller rating’’ som er Fivers anmeldelses system, hvor du kan læse anmeldelser fra andre brugere, så vil du tjene og mere over tid.

Er du dygtig til sprog og til at skrive, så kan du blive online tekstforfatter, oversætter eller transskriptør. Du kan tilbyde at lave freelance tekstopgaver for virksomheder, og blive betalt pr opgave du løser. Hvis du finder de rigtige opgaver, kan dette godt være en ganske god kilde til ekstra indkomst.

Det fungerer eksempelvis ved, at du har en hjemmeside, hvor du skriver om et givent emne. Eksempelvis inden for sport. På din side kan du lægge henvisning til og promovere et betting firma, og hver gang der er en person der bruger et tilbud, eller opretter sig som bruger og indbetaler penge på siden, så vil du få eksempelvis 10% af det indbetalte beløb.

Det er ikke så let at tjene penge online, som mange går og tror. Men der er faktisk rigtigt mange mennesker, som lever af at tjene penge online, mens de sidder hjemmefra. Du kan sagtens vælge at kombinere flere af disse ideer, for at kunne få en indkomst der er stor nok til at du kan leve af det. Men når du skal tjene penge online, så kræver det enten en investering af din tid, eller en investering af dine penge.

Lige som e-bogen skal kurset kun laves en gang, og så kan du sælge det igen og igen. Et godt sted at lave dine online kurser er Teachable* – Her sætter du nemt det hele op med mulighed for både video, tekst og upload af for eksempel arbejdsark. Det hele fungerer rigtig godt, og priserne er gode, så tjek det ud hvis du står og skal lave et online kursus.

Mange virksomheder bruger Analyse virksomheder til at få information om forbruger holdning til Forskellige ting. Man kan deltage i disse undersøgelser men det er sjældent, at denne slags spørgeskemaer giver kontant udbetaling. Du vil således ofte optjene point, som kan bruges til gavekort eller lignende. Man skal også være opmærksom på at man kan få oplyst at der er mange point eks 300 Point men dette er hvis man har de rigtige interesser og man svarer på hele undersøgelsen og hvis man eks er den forkerte aldersgruppen så kan man være heldig og få 50 point.

Jeg benytter mig selv primært af Partner-ads som ‘Affiliate netværk’. Når man opretter sig hos et netværk får man adgang til de webshops som har tilmeldt sig. Herefter starter arbejdet med at lave en blog, skrive anmeldelser, hjælpe andre, skabe troværdighed og være autentisk og tiltrække læsere. men igen så kræver det arbejde for at tjene penge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *